Velkommen til min Blogg!

Her kommer jeg til å skrive om tanker og følelser jeg har, legge inn oppdateringer når det gjelder håndarbeidsprosjekter jeg holder på med... Ja, litt av hvert...

fredag 16. juni 2017

Ferdige prosjekter siden sist!

Det har ikke blitt så mange oppdateringer her, men det er bedre med noe enn ingen ting synes nå jeg.

Jeg har siden sist blitt ferdig med 4 strikkeprosjekter og et broderi.

Broderiet er et bilde av en jente på en hvit due.
Det var moro å brodere på denne. Denne skal jeg selge til en tidligere klasse venninne som ønsket seg et minne fra meg :) Koselig det.

To par sokker har det også blitt:
Mysteriesokker:
Disse er designet av Lill Chatrin Eide Schei og strikket i Arwetta Classic på pinne 2,5. Var moro og strikke disse og jeg ble kjempe fornøyd. Kommer til å strikke et par til, men da i lillasjatteringer og hvit i garnet Sisu. Har kommet frem til at jeg vil gi bort disse.

Par nr, 2 som er ferdig er et par Hjertedame:
Design Bitta Mikkelborg, strikket i Järbo Mellanraggi. Disse skal jeg beholde selv. Skal strikke et par til av disse, men da i en annen fargekombinasjon.

Til tantejenta mi har jeg også strikket denne lua:
Denne var kjapp å strikke da den er strikket på pinne nr 5.

Og så har jeg gjort ferdig Prinseteppet:
 Før blokking
 Under blokking
Etter blokking.

Det har vært en produktiv vår/tidlig sommer som jeg er fornøyd med. Ellers har jeg vært på Strikkecafé i Lillestrøm to ganger i mnd og blitt kjent med andre strikkere. Koselig å hente inspirasjon fra andre også. Jeg er nå i gang med julegaver så kommer vel ikke så mange oppdateringer ang. håndarbeid, men skal prøve å komme med andre oppdateringer innimellom og det kan hende jeg strikker andre småting innimellom julegavene også.

Ingen kommentarer: