Velkommen til min Blogg!

Her kommer jeg til å skrive om tanker og følelser jeg har, legge inn oppdateringer når det gjelder håndarbeidsprosjekter jeg holder på med... Ja, litt av hvert...

mandag 14. august 2017

Litt har skjedd siden sist!

Det blir lite blogging på meg nå når jeg er midt i julegaveproduksjonen, men noe har jeg da fått laget som kan vises frem her:

Også i sommer har det vært klutealong i gruppa Bittamis design for strikkelystne på Facebook. Også i år deltok jeg og storkoste meg med å strikke de. 4 av klutene på bildet var med i alongen, mens den siste var en overraskelsesklut det kom mønster på i sist uke!

Jeg måtte også strikke en Tusenfryd til. Dette mønsteret var med i fjorårets klutealong i ovenfor nevnte gruppe!
 Ellers har jeg strikket en vaskevott. Denne skal jeg strikke flere av, men må justere den litt i forhold til antall masker, garn og strikkepinner... Men først julegaver!
 Ellers ble det ferie i sommer også. Her et bilde med sommerminnene fra i sommer. Ble en ettermiddags-/kveldstur med hurtigruten tur/retur Brønnøysund - Rørvik. Moro å reise med den gamleste av hurtigruteskipene som fortsatt går i rute mellom Bergen og Kirkenes.

I dag er det akkurat 4 år mellom disse bildene og kaktusen har virkelig vokst! Men det har kommet lite blomster på den... Den blomstret skikkelig rett etter at vi flyttet hit til Flateby, men siden har det kommet et par blomster på den nå og da...

Ingen kommentarer: