Velkommen til min Blogg!

Her kommer jeg til å skrive om tanker og følelser jeg har, legge inn oppdateringer når det gjelder håndarbeidsprosjekter jeg holder på med... Ja, litt av hvert...

torsdag 20. februar 2014

Forandring fryder!

Av og til er det ikke mye som skal til før det blir en forandringi heimen. Jeg var så uheldig og ødelegge den ene av lampeskjermene i vinduet før jul (fortsatt litt flau over det). Men på lørdag var vi innom Lampehuset på Strømmen storsenter. Der hadde de 50 % på nesten alle lampeskjermer! Vi fant noen flotte lampeskjermer som i hvertfall jeg likte godt! Da vi kom hjem fant vi ut at der vi skulle feste skjermene var for vide og tenkte at nå må vi bytte de... Men på tirsdag skulle jeg måle diameteren på de gamle skjermene vi hadde og fant ut at  de var like vide i festet som de nye, bare at det var en slags plastklemme som var festet på de. Ved å ta av disse klemmene og sette de på de nye skjermene så passet de likevel... Nå er vi kjempe fornøyde med skjermene og jeg er glad vi slapp å bytte de!
Disse er bare nydelige og den største fordelen med de er at det ikke er plast innen for tøyet på de og dermed unngår man at de sprekker!

Ingen kommentarer: