Velkommen til min Blogg!

Her kommer jeg til å skrive om tanker og følelser jeg har, legge inn oppdateringer når det gjelder håndarbeidsprosjekter jeg holder på med... Ja, litt av hvert...

mandag 9. januar 2012

Juletrematten 09.01.2012 + litt ekstra

Da er det på tide med ny oppdatering av juletrematten. Det går fremover og om ikke lenge er jeg ferdig med nok en bamse. Koser meg med å brodere på denne. Før helgen var jeg kommet så langt på den. Nå har jeg fått på plass den andre foten og armen + litt mere rødt og begynt på luen.
 Her er kjolen jeg holder på å strikke til tantebarnet mitt! Det går sakte fremover, men regner med at det går greiere når jeg får mindre masker på pinnen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Astrid :)

Så koselig å lese bloggen din når jeg fant den :) har lest igjennom hele og syns d er så koselig å se at du har det bra. Har du fått deg ny jobb der du bor nå? Trives du? Går d bra med resten av familien din?
Du er utrolig flink med håndarbeid!!! Er helt imponert over alt du lager:)
Her i Bodø har vi d bra. Jeg jobber på ei skole som Fagarbeider, og trives der. Også vet du jo at jeg er blitt bestemor, og det opptar mye av tida mi, er så stolt over den lille frøkena mi !
Håper du fortsetter å blogge om hvordan du har det, og om alt du lager:) Jeg skal lese den :)
Hils foreldrene dine:)

Klem fra Siv Anita i Bodø:)

Astrid Margrete Dalen Stensland sa...

Hei Siv Anita!

Artig at du fant bloggen min! Har det utrolig bra, og trives veldig godt her! Bedre enn i Surnadal hvor mine foreldre og yngste bror bor.Har ikke fått meg ny jobb her, men tar videreutdanning innen Lønn og personalarbeid. Har ellers utdanning innen økonomi og administrasjon.
Begynte med håndarbeid da jeg gikk i niende da jeg ble sittende mye i ro etter å ha slitt leddbåndet i venstre ankel. Hadde lært å strikke og hekle litt før det da. Det går bra med resten av familien. Mamma gikk av med afp for snart 2 år siden, pappa jobber fortsatt innen jordskifteverket, nå som jordskiftedommer. Den ene broren min har tatt over gården etter mine besteforeldre sammen med min far og bor der. Og den yngste bor og jobber i Surnadal. Hvordan går det med din familie?

Skal hilse så mye tilbake fra mine foreldre:)

Kanskje vi treffes en gang? Er slett ikke utenkelig at vi tar oss en tur nordover igjen;)

Klem fra Astrid!